• Po - pá 9:00 - 17:00
  • Krnovská 1020/16, Bruntál, 79201
  • +420 800 130 800

Zásady ochrany osobních údajů

Kdo jsme

Naše webová adresa je: http://autoprodejna.cz.

Jaké shromažďujeme osobní údaje a proč je shromažďujeme

Komentáře

Když návštěvníci přidají komentář na tento web, jsou shromažďovány údaje zobrazené ve formuláři pro komentář, dále IP adresa návštěvníka a řetězec user agent definující prohlížeč, což pomáhá k detekci spamu.

Službě Gravatar může být poskytnut anonymní řetězec vytvořený z vaší emailové adresy (nazývaný také hash), díky kterému lze určit jestli tuto službu používáte. Zásady ochrany osobních údajů služby Gravatar jsou k dispozici zde: https://automattic.com/privacy/. Po schválení vašeho komentáře je váš profilový obrázek viditelný pro veřejnost v kontextu vašeho komentáře.

Média

Pokud nahráváte obrázky na tento web, měli byste se vyhnout nahrávání obrázků s vloženými údaji o poloze (EXIF GPS). Návštěvníci webu mohou stáhnout a zobrazit libovolné data o poloze z obrázků na webu.

Kontaktní formuláře

Cookies

Pokud na naše stránky přidáte komentář, můžete povolit uložení jména, emailové adresy a webové stránky do cookies. Tímto způsobem se snažíme zvýšit váš komfort, když budete psát nový komentář už pak nebudete muset tyto údaje znovu vyplňovat. Tyto soubory cookies budou mít životnost jeden rok.

Pokud máte účet a přihlašujete se k tomuto webu, nastavíme dočasné cookie pro ověření, zda váš prohlížeč přijímá soubory cookies. Tento soubor cookie neobsahuje žádné osobní data a při zavření prohlížeče se zruší.

Při přihlašování vám nastavíme také několik souborů cookies pro uložení vašich přihlašovacích údajů a pro nastavení zobrazení obrazovky. Přihlašovací soubory cookies mají životnost dva dny a cookies pro nastavení zobrazení mají životnost jeden rok. Pokud potvrdíte možnost „Zapamatovat si mě“, vaše přihlášení bude trvat dva týdny. Pokud se ze svého účtu odhlásíte, přihlašovací cookies budou odstraněny.

Pokud upravujete nebo publikujete článek, bude ve vašem prohlížeči uložen další cookie. Tento cookie neobsahuje žádné osobní data a jednoduše označuje ID příspěvku, který jste právě upravili. Jeho platnost vyprší po 1 dni.

Vložený obsah z dalších webů

Příspěvky na těchto stránkách mohou obsahovat vložený obsah (například videa, obrázky, články atd.). Vložený obsah z jiných webových stránek se chová stejným způsobem, jako kdyby návštěvník navštívil jiný web.

Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku.

Analytika

S kým sdílíme vaše údaje

Jak dlouho uchováváme vaše údaje

Pokud přidáte komentář, komentář a jeho metadata budou uchovávána po dobu neurčitou. Údaje jsou uchovávány za účelem automatického rozpoznání a schválení všech následných komentářů, místo jejich držení ve frontě moderování.

Pro uživatele, kteří se registrují na tomto webu (pokud mají tuto možnost), ukládáme také osobní údaje, které uvádějí ve svém uživatelském profilu. Všichni uživatelé mohou kdykoliv vidět, upravovat nebo smazat své osobní údaje (s výjimkou toho, že nemohou změnit své uživatelské jméno). Administrátoři webu mohou také tyto informace zobrazit a upravovat.

Jaké máte práva?

Pokud máte na tomto webu účet nebo jste zde přidali komentáře, můžete požádat o obdržení souboru s exportem osobních údajů, které o vás uchováváme, včetně všech údajů, které jste nám poskytli. Můžete také požádat o odstranění veškerých osobních údajů, které o vás uchováváme. Tato možnost nezahrnuje údaje, které jsme povinni uchovávat z administrativních, právních nebo bezpečnostních důvodů.

Kam posíláme vaše data?

Komentáře návštěvníků mohou být kontrolovány prostřednictvím automatizované služby detekce spamu, která může být umístěna v zahraničí.

Vaše kontaktní údaje

Dodatečné informace

Ochrana soukromí AUTOPRODEJNA

Přečtěte si prosím, jak pracujeme s Vašimi osobními údaji, pokud užíváte webové stránky, software a  jiné služby nebo produkty, včetně newsletterů (“služby”), které poskytuje nebo provozuje společnost EASY MONEY s.r.o. ,IČ27820505 Krnovská 1980/18a 792 01 Bruntál  ,, (“autoprodejna”nebo “my”) a dále pokud u nás žádáte o práci. Můžete nás kontaktovat na adrese sídla nebo emailem info@autoprodejna.cz

(1) S jakými osobními údaji pracujeme?

S Vaší emailovou adresou a s dalšími informacemi, které nám poskytujete při registraci k našim službám, například když se přihlašujete k newsletteru nebo když nám zasíláte mail, když nám telefonujete nebo posíláte sms, mms,  nebo vyplníte formulář na webových stránkách nebo s údaji, které nám dáte když žádáte o práci u nás.

(2) Kdo s Vašimi údaji pracuje?

autoprodejna jako správce a osoby, které nám dodávají různé služby, jako zpracovatelé.

(3) Proč s Vašimi údaji pracujeme?

(A) Abychom Vám mohli poskytnout služby, které jste si objednali. Například když se přihlásíte k newsletteru, budeme Vám posílat novinky o nás, našich službách, našich partnerech a jejich službách. Takové zpracování je nutné ke splnění smlouvy s Vámi.

(B) Abychom Vám mohli poskytnout služby, které si objednal Váš zaměstnavatel. Napříkad pokud s námi komunikujete za zaměstnavatele, budeme pracovat s Vašimi kontaktními údaji. To je naším oprávněným zájmem.

(C) Abychom propagovali a zlepšovali služby. Pokud užíváte naše služby, například pokud se přihlásíte na naši akci, budeme Vás čas od času informovat o novinkách ohledně této akce nebo ohledně podobných služeb. To platí, i když se nepřihlásíte k newsletteru. Zasílání newsletterů můžete kdykoliv odmítnout. Propagace a zlepšování služeb je naším oprávněným zájmem.

(D) Abychom ochránili svá práva. Například pokud nám udělujete licenci k Vašemu příspěvku, potřebujeme si uchovat Vaše identifikační údaje. To je naším oprávněným zájmem.

(E) Abychom s Vámi jednali o Vašem zaměstnání u nás.

(F) Abychom plnili své právní povinnosti. Například pokud se odhlásíte z newsletteru, budeme s touto informací pracovat, abychom Vám už odmítnuté newslettery neposlali.

4) Jak dlouho budeme s údaji pracovat

S údaji k účelu (A) budeme pracovat, dokud se nedohlásíte ze zasílání newsletterů nebo  jiné služby nebo takovou Službu přestanete používat.

S údaji k účelu (B) budeme pracovat, dokud se Váš zaměstnavatel nedohlásí ze zasílání newsletterů nebo jiné Služby nebo takovou službu přestane používat nebo dokud se nedozvíme, že už nepracujete pro zaměstnavatele, který užívá naše služby.

zpracovávat po dobu Vaší registrace.

S údaji k účelu (C) budeme pracovat, dokud se trvá náš oprávněný zájem nebo takové zpracování oprávněně neodmítnete.

S údaji k účelu (D) budeme pracovat, dokud se trvá náš oprávněný zájem nebo takové zpracování oprávněně neodmítnete, ale ne déle než 5 let od Vaší poslední komunikace vůči nám nebo od skončení smlouvy mezi námi.

S údaji k účelu (E) budeme pracovat, dokud jednáme o Vaší práci u nás, ale ne déle než 6 měsíců od Vaší poslední komunikace vůči nám.

S údaji k účelu (F) budeme pracovat, dokud trvá právní povinnost.

5) Kde s Vašimi daty pracujeme?

V EU. Pokud předáme údaje mimo EU, bude jejich ochrana zajištěna podle standardních smluvních doložek nebo v režimu rozhodnutí o Privacy Shield, programu spolupráce s USA – bližší informace jsou na stránkách Evropské komise.

(6) Vaše práva

Právní předpisy na ochranu osobních údajů Vám zaručují různá práva v oblasti ochrany osobních údajů: V rozsahu, v jakém Vám to garantují předpisy na ochranu osobních údajů – zejména GDPR – můžete od nás požadovat přístup k Vašim osobním údajům (tedy informace o tom s jakými Vašimi konkrétními údaji pracujeme a jak s nimi pracujeme), omezení zpracování Vašich údajů (to znamená, že údaje sice zatím nevymažeme, ale nebudeme s nimi pracovat) a jejich výmaz (vždy pokud jsou pro to splněny zákonné podmínky), dále můžete vznést námitku proti zpracování a můžete využít práva na přenositelnost údajů. Pro uplatnění jakéhokoliv z těchto práv nás kontaktujte prostřednictvím výše uvedených kontaktních údajů – nejjednodušší je poslat nám email na info@autoprodejna.cz  a my Vám rádi pomůžeme s uplatněním Vašich práv. Pokud byste se domnívali, že zpracováním Vašich osobních údajů porušujeme právní předpisy, můžete podat stížnost u národního dozorového úřadu (Pro ČR www.uoou.cz).

Námitky proti zpracování: Pokud nesouhlasíte s tím, abychom Vaše údaje používali k zasílání newsletterů, můžete to odmítnout. Nejjednodušší je využít odkaz, který je v každém newsletteru, případně nám námitku můžete poslat emailem nebo dopisem, a pokud je to technicky možné, pak i při registraci. Pokud takové zpracování odmítnete, přestaneme Vám posílat newslettery. Můžete odmítnout i jiná zpracování založená na oprávněném zájmu a my je omezíme, pokud neprokážeme závažné a kvalifikované oprávněné důvody pro zpracování.

Cookies

Třetí strany, konkrétně Facebook a Google používají cookies, web beacons, and technologie a síťové identifikátory, označované obecně jako cookies, které naše webové stránky ukládají na Vaše zařízení. To umožňuje zaznamenat informace o Vaší návštěvě našich webových stránek a další informace o Vašem užívání internetu a používat tyto informace k měření a cílení reklamy.  Preference ohledně cookies můžete nastavit v rámci svého prohlížeče, kde je můžete i úplně zakázat a vymazat. Navíc můžete použít i různé online nástroje, například www.aboutads.info/choices  a www.youronlinechoices.eu. Tím, že používáte naše webové stránky s prohlížečem, v němž jsou nastavené cookies, souhlasíte s jejich užitím podle těchto zásad ochrany soukromí. Shopsys nespojuje informace z cookies s Vámi jako konkrétním uživatelem.

Varianta 20.05.2018